FOTO U Vukosavljevici odigran turnir ulica u malom nogometu: Gornji kraj – Dream team obranio prošlogodišnji naslov

Na igralištu Mjesnog županijskog drugoligaša Mladosti u Vukosavljevici odigran je tradicionalni turnir ulica u malom nogometu.

Ekipe su uz sadašnje stanovnike Vukosavljevice okupili i one koji su se iselili u druga mjesta i države. Bilo je niz atraktivnih poteza, zgoditaka i obrana vratara. Prema mnogima, najatraktivniji zgoditak postigao je Vedran Odalj.

Turnir je po običaju privukao veliku pažnju natjecatelja i njihovih navijačica i navijača. Na ovogodišnji turnir prijavilo se pet ekipa: Stanica, Srednji kraj – Beverly Hills, Gornji kraj I – Dream team, Gornji kraj II i Jaruga.

IMG 1330 Custom

Nakon popodnevnog turnira na kojem se igralo liga sustavom, prvo mjesto je obranila ekipa prošlogodišnjih pobjednika Gornji kraj I – Dream team.

Mještani Vukosavljevice uz odličnu zabavu proveli su nedjeljno poslijepodne. Na žalost muškog dijela, ove godine nije bilo utakmice između dvije ženske ekipe, ali se očekuje da će ta tradicija biti nastavljena idućeg ljeta. Zgode s ovogodišnjeg turnira prepričavat će se do idućeg.

IMG 1365 Custom

Konačni poredak:

1. Gornji kraj I – Dream team – 10 bodova
2. Srednji kraj – Beverly Hills – 8 bodova
3. Gornja kraj II – 7 bodova
4. Stanica – 1 bod
5. Jaruga – 1 bod

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”597562″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content