Igor Fazekaš: Hvala vam, pobjeda na izborima predstavlja veliku čast, ali i obvezu u smislu odgovornog i sigurnog predstavljanja naših građana

Član Uprave Hrvatskih šuma i jedan od kandidata na listi HDZ-a na parlamentarnim izborima Igor Fazekaš uputio je zahvalu povodom ostvarenih odličnih rezultata.

– Želim zahvaliti svim članovima i članicama HDZ-a, našim volonterima, simpatizerima, građankama i građanima naše županije koji su prepoznali pravi put i jučer izašli na izbore te svojim glasom dali povjerenje pobjedničkom timu Andreja Plenkovića i kandidatima sa liste HDZ-a u IV. izbornoj jedinici!

Ostvarenje povijesnog rezultata Hrvatske demokratske zajednice u našoj izbornoj jedinici i osvojenih osam mandata i ukupna pobjeda na izborima predstavlja veliku čast, ali i obvezu u smislu odgovornog i sigurnog predstavljanja naših građana u vremenima koja nam predstoje!

Čestitam svima koji su izabrani na časnu dužnost zastupnika/nica u Hrvatskom saboru i uvjeren u još bolju i sigurnu Hrvatsku mogu svima poručiti da samo zajedno, našim zajedništvom možemo ostvariti sve naše ciljeve – poručio je Fazekaš.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content