MATOKOVIĆ POJAČAO ORAHOVČANE Papuk razmontirao Mikleuš 9:0, Miroslav Rukavina najefikasniji s tri zgoditka

Nogometaši orahovačkog Papuka odigrali su i drugu pripremnu utakmicu. Uoči utakmice u prostorijama kluba održana je mala svečanost, naime predstavljeno je najnovije pojačanje, mladi napadač Matija Matoković.

Matoković je iz mjesta Marjančaci pokraj Valpova, a prošao je školu nogometa u Belišću. U Papuk je stigao iz redova Valpovke.

-Matija je sjajan napadač, igrač kakvog smo trebali. U prve dvije uvodne utakmice postigao je po pogodak i pokazao zašto smo ga doveli. Sretni smo što imamo takvog igrača u momčadi i siguran sam da će tek pokazati svu raskoš svog talenta i potencijala – rekao je sportski direktor Papuka Miroslav Jockov.

Matija je također sretan što je pristupio Papuku.

-U Valpovci sam bio kao posuđen igrač Belišća, a Papuk je ponudio stalni angažman i odmah sam prihvatio, tim više što ovdje radi odličan stručnjak i meni dobro poznat, Stjepan Mađarić. Dat ću sve od sebe da pomognem ekipi kako bi pokazali da pripadamo među najbolje momčadi trećeligaškog Sjevera – rekao je Matoković.

Nakon predstavljanja, Papukovci su u Mikleušu odigrali pripremni ogled i svladali domaćina s 9:0. Tri pogotka postigao je Miroslav Rukavina te po dva Matja Matoković, Benjamin Radinković i Marin Zdelar. U nastavku priprema, Papuk će u subotu na svom terenu u sklopu zaostale utakmice Županijskog kupa ugostiti Zrinski iz Nove Bukovice, dok će u nedjelju put Šljivoševaca gdje će ih ugostiti domaći Graničar. Oba susreta počet će u 18 sati.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content