NAJNOVIJI REZULTATI ŽUPANIJSKOG STOŽERA: Još jedna osoba zaražena je koronavirusom na području Virovitičko-podravske županije

Na području Virovitičko-podravske županije imamo jednu novozaraženu osobu koronavirusom, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

Među najnovijih 15 uzoraka koji su s područja Virovitičko-podravske županije poslani na testiranje za koronavirus, jedan je bio pozitivan. Naime, danas (četvrtak) su, ranije nego obično stigli rezultati za novih 15 osoba, od kojih je jedna pozitivna na COVID -19.

Prema podacima Stožera civilne zaštite, u posljednja 24 sata među 35 testiranih, jedna je osoba pozitivna na koronavirus. Od početka pandemije COVID-a 19 na području Virovitičko-podravske županije 12 je osoba zaraženo koronavirusom. Od toga, osam ih se oporavilo, tri su osobe i dalje zaražene, a jedan muškarac je preminuo.

Vezano uz aktualnu situaciju na županijskom području, Stožer će sutra (petak) u 9 sati održati konferenciju za novinare. (www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content