Odigran 4. rukometni Dugave kup: Grafiti Becker osvojili naslov, Luka Moslavac najbolji igrač

Ovogodišnji Dugave rukometni kup, koji se trebao odigrati krajem svibnja zbog pandemije koronavirusa odgođen je te je održan prvog vikenda u srpnju. Turnir je održan na posebnoj podlozi na otvorenom. U konkurenciji je bilo deset momčadi, koje su popunjavali premijer i prvoligaški igrači.

Sudjelovala je i ekipa Grafiti Becker sastavljena od sadašnjih i nekadašnjih prvotimaca virovitičkog prvoligaša Viro Virovitice.

Grafiti Becker su u prvoj utakmici u skupini minimalno izgubili od domaće momčadi Dedini apostoli Dugave 14:13. Slijedile su pobjede u skupini s LIR Silom 17:12, Dvoznak.com-om 18:10 i Hjumelom 16:12. Osvojili su drugo mjesto u skupini te se plasirali u doigravanje za pobjednike turnira.

ekipa 2

U doigravanju su bili bolji od Playoffa 20:13 i Utvara 29:21. U velikom finalu ponovno su se susreli s Dvoznak.com-om, od kojih su ovog puta bili bolji rezultatom 24:13.

Za pobjedničku momčad su igrali: Dino Meter, Karlo Štimac, Karlo Vašarević, Emil Okružnik, Robert Rešetar, Karlo Moslavac, Luka Moslavac, Fran Čurić, Luka Pandža, Antonio Starčević, Ivan Janjić, Krešimir Godeč, Dubravko Benko, Matko Crljenić, Ivan Predragović, Tomi Vozab i Ivan Vrbančić, a vodio ih je Dario Vozab.

Luka Moslavac je proglašen za najboljeg igrača turnira.

(www.icv.hr, mš)

3 e1594109763719

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content