FOTO Odigrana pripremna utakmica na bušetinskom Bereku: Karlo Petrinić i Danijel Borić potopili Pitomaču

Na terenu bušetinskog Bereka odigrana je pripremna utakmica između domaćeg županijskog prvoligaša Graničar Bušetine i Pitomače koja igra 4.ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Obje momčadi nisu bile kompletne, ali su domaći igrači očito bili motiviraniji te su došli do pobjede 2:1.

Na samom početku domaći topnik Karlo Petrinić je poput jegulje izmigoljio gostujućoj obrani i doveo Graničar Bušetinu u prednost 1:0.

Nogometaši Pitomače kreću odlučnije ne bi li poravnali omjer. Stvaraju nekoliko prilika od kojih je jednu iskoristio Patrik Babić, koji je pravom bombom s desnog boka gotovo probušio domaćeg vratara Danijela Stjepića i mrežu.

IMG 0244 Custom

Do odmora gosti iz Pitomače su nadirali prema domaćim vratima, ali bez konkretne završnice.

Na početku drugog dijela gostujući strateg Goran Bosilkovski napravio je nekoliko izmjena u sastavu što se odrazilo na igru njegove momčadi, bez Nikole Plavšića i Antonija Babeca napad više nije bio ubojit kao u prvom dijelu.

Domaći su sve opasniji i jednu bočno ubačenu loptu s desna iskusni Danijel Borić glavom ubacuje u mrežu. Žuta momčad vodi 2:1.

Do kraja obje ekipe pokušale su promijeniti rezultat. Graničar Bušetina je bila bliža trećem zgoditku, nego Pitomača poravnanju. Na kraju je ostalo 2:1.

IMG 0284 Custom

Rezultat budi optimizam u domaćim redovima:

– Prema prikazanom trebali bi imati konkurentnu momčad za natjecanje – zadovoljan je bio domaći trener Samuel Spudić, koji je odigrao utakmicu pokazavši da uz vođenje ekipe i dalje može puno pružiti i na terenu.

Gostujući strateg Goran Bosilkovski je bio svjestan da njegovi puleni nakon nekoliko treninga ne mogu pokazati sve svoje mogućnosti, posebice što su im noge zbog napornih treninga “teške”.

– U ovom trenutku rezultat nam nije bio u prvom planu, već da svi igrači pokažu što mogu pokazati na terenu s odličnim suparnikom – zaključio je Bosilkovski.

(www.icv.hr, mš,, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”596459″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content