Pripremne utakmice: Minimalan poraz Virovitice, Pitomača promašila niz prilika, Blaževićev prvijenac u dresu Bilogore

Proteklog vikenda momčadi s područja naše županije odigrale su niz pripremnih utakmica.

Virovitica je gostovala u Ferdinandovcu. Narančasti su odlično otvorili susret i poveli 2:0. S tim se rezultatom otišlo na odmor. U drugom dijelu trener Vjekoslav Vučeta napravio je nekoliko izmjena. Domaći se primiču na zaostatak 3:2, a u posljednjih desetak minuta dolaze i do pobjede od 4:3. Dva zgoditka za Viroviticu postigao je Denis Kovač, a treći je djelo Angela Bernarda Radovića.

Pitomača je gostovala u Beletincu. Domaći su do odmora vodili 3:0. U drugom dijelu od niza gostujućih prigoda samo je jedna realizirana. Na konačnih 3:1 smanjio je Karlo Jakupec.

Slatina je gostovala u Grubišnom Polju kod Bilogore ’91. Prvi dio završio je bez zgoditaka. U nastavku su se raspucali domaći igrači i došli do još jedne uvjerljive pobjede od 4:0. Jedan od zgoditaka postigao je dojučerašnji igrač Virovitice Tomislav Blažević.

Na stadionu Luka u Sopju domaći Podravac pobijedio je Mladost 1930. iz Čađavice 2:0. Strijelci su bili Zdenko Lončarek i Mihael Tomašević. Domaća momčad propustila je još nekoliko izglednih prilika.

Podgorje je na svom terenu ugostilo Plave iz Jugovog Polja. Gosti su poveli 2:0. U drugom dijelu domaća momčad se razbudila i došla do pobjede 3:2. Za domaće mrežu je dva puta pogodio Matia Horvat, a jednom Nikola Režonja, dok su strijelci za goste bili Matija Marović iz kaznenog udarca i Željko Gojmerac iz igre.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content