PRIPREMNE UTAKMICE Virovitički juniori Omladincu utrpali 14 golova, Graničar Bušetina svladala još jednog četvrtoligaša

Na svom terenu u Okrugljači županijski nogometni prvoligaš Graničar Bušatina svladala je još jednog četvrtoligaša. Bez četvorice standardnih prvotimaca nogometaši Graničar Bušetine pobijedili su Daruvar 3:2. Dva puta u prednost domaću momčad je doveo Ronald Jagica, a gosti su u dva navrata uspijevali izjednačiti zgodicima iz kaznenih udaraca. Pobjedu momčadi trenera Samuela Spudića donio je svojim pogotkom Alen Fučkar. Ova pobjeda je još jedna potvrda da Graničar Bušetina im kvalitetan sastav, koji će se boriti za vrh tablice.

Juniori Virovitice gostovali su u Koriji kod županijskog prvoligaša Omladinca. Domaći su bili nekompletni, što su iskoristili nadareni gosti i došli do uvjerljive pobjede 14:0. Četiri zgoditka postigao je Kvrgnjaš, po dva Luka Špoljar, Prister i Seszeš, a po jednog Matošević, Sučić, Skupnjak i Zalović.

Podravac iz Sopja je gostovao kod Zdenke u Velikim Zdencima, koja igra 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Gosti iz Sopja su vodili u prvom dijelu s 2:0. Oba zgoditka postigao je Zdenko Lončarek. U nastavku je domaća momčad uspjela izjednačiti i doći do remija. Kod prvog zgoditka Zdenke bio je kazneni udarac, koji je gostujući vratar Dumenčić obranio, ali su iz odbijene lopte domaći nogometaši uspjeli poentirati.

Mladost je u Čačincima ugostila prve susjede Mikleuš. Dva zgoditka za domaće je postigao Ivan Ugarković, a po jednog Ivan Buneta i Kruno Žagar. Strijelac za Mikleuš je bio Tomislav Giber.

Gradina je napunila mrežu milanovačkog Sokola. Po dva pogotka postigli su Zvonimir Juhas i Dejan Peić, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali: Matej Vujičić, Antonio Jugović i Mario Zagorac. Strijelac za Sokole je bio Mihael Martelo.

Borova je na svom terenu svladala Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice. Oba zgoditka za domaću momčad postigao je Antun Stupar, dok je gol za goste dao Siniša Vlaisavljević.

Podgorje je pobijedilo Plave iz Jugovog Polja na njihovom terenu 4:0. Tri pogotka je postigao Mateo Jurković, a jednog Luka Vukšić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content