Stjepan Kenjerić iz Čađavice novi je predsjednik HOK – Područne obrtničke komore VPŽ

Hrvatska obrtnička komora, Područna obrtnička komora VPŽ u svojim je prostorijama u Virovitici održala 5. izvanrednu sjednicu na kojoj je izabran novi predsjenik POK-a u novom mandatu.

S obzirom da je dosadašnji predsjednik POK-a VPŽ Zoran Horić odustao od obnašanja te dužnosti, za predsjednika POK-a VPŽ izabran je obrtnik Stjepan Kenjerić, koji će ujedno obnašati i dužnost člana Skupštine HOK VPŽ.

IMG 1986 1024x683 e1595487043283

Stjepan Kenjerić, vlasnik tvrtke “Elektromontaža Kenjerić” u Slatini, obrtom se počeo baviti 1997. godine. Trenutno ima zaposlenih pet djelatnika, a djelatnost mu je prodaja i servis i ugradnja električnih aparata. Dugogodišnji je član POK VPŽ te je, kako je istakao na sjednici, imao prilike uvidjeti probleme na kojima se treba promptno poraditi.

-Osnovni problem je nedovoljno uglavnom jednosmjerni protok informacija. Naime Područne obrtničke komore točno slijede upute HOK RH i postupaju prema njima, ali smatram da puno više mi njima moramo prezentirati naš rad, biti daleko uporniji i uložiti maksimalni napor da utječemo da se krovna udruga angažira i na rješavanju naših problema, odnosno problema naših obrtnika koji su i više nego evidentni. Za to je potrebna poptpuna angažiarnost svih nas u POK-u, jer jedan čovjek to ne može riješiti. Dakle potreban je daleko bolji protok informacija i puno veći angažman svih članova POK-a – istakao je na početku svog mandata novi predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Područne obrtničke komore VPŽ Stjepan Kenjerić.

Uz članove POK-a, čestitke novom predsjedniku uputili su i potpredsjednik POK-a Hrvoje Šimunović te Komorski tajnik Božidar Jeremić.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content