Tena Rukavina najbolja učenica orahovačke OŠ Ivane Brlić – Mažuranić

Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić priredila je svečani program za oproštaj s učenicima osmih razreda te dodjelu svjedodžbi. Ispred škole, prvo su se od svojih učenika oprostili njihovi razrednici Sabina Grgačić i Josip Ćurković, a potom su svoje razredne kolege, razrednike i učitelje pozdravili predstavnici razreda Sara Stojić i Tena Rukavina. Kao i uvijek prepuna emocija bila je ravnateljica Maja Škraba.

0607osmasi 2

-Učinili ste puno za našu školu i zasigurno ćemo vas pamtiti po onom najboljem. Uvijek će ostati naša mala dječica, ali sada sam ponosna što pred sobom imam velike i ozbiljne ljude. Moram se od srca zahvaliti vašim učiteljima i roditeljima koji od vas napravili ovako uspješne mlade ljude. Ova je godina bila specifična po mnogočemu, više niste bili u školi nego što jeste, ali ja se iskreno nadam da ste učili za sebe i svoje znanje jer to vam nitko ne može oduzeti. Hvala vam od srca na svemu i od srca vam želim puno sreće u nastavku školovanju i budućem životu – rekla ja Škraba, a potom je učenicima čestitala i gradonačelnica Ana-Marija Petin.

0607osmasi 3

Nakon uručenja svjedodžbi nagrađeni su i učenici koji su svih osam godina završili s odličnim uspjehom, a najboljom učenicom proglašena je učenica 8a Tena Rukavina dok su nagrade primili i učenici koji su svojim zalaganjem unaprijedili život škole.  

0607osmasi

(www.icv.hr, vg)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content