Tihana Harmund nova direktorica tvrtke Virkom d.o.o.

Danas (četvrtak) je održana 12. sjednica Skupštine društva Virkom d.o.o. Virovitica. Na Skupštini su bili nazočni predsjednik Skupštine, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, upravitelj Virkoma Damir Marenić, dosadašnja direktorica Margareta Ptiček, načelnik općine Gradina Marko Ajček, načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat te novoimenovana direktorica Tihana Harmund koja stupa na dužnost s 1. kolovozom ove godine.

Naime, nakon što je dosadašnja direktorica Margareta Ptiček podnijela zahtjev za odstupanjem s mjesta direktorice zbog korištenja rodiljnog dopusta, na mjesto direktorice imenovana je Tihana Harmund, ravnateljica Razvojne agencije VTA. Svi članovi Skupštine izrazili su zadovoljstvo navedenom odlukom i izborom direktorice te se složili da se na ovaj način nastavlja uspješan kontinuitet rada i provođenje projekata društva Virkom d.o.o. koje je, uz Grad Viroviticu, najveći investitor u Virovitici.

naslovna 1

– Gospođa Tihana Harmund trenutno je najkompetentnija visokoobrazovana osoba za ovaj posao. Kao ravnateljica Razvojne agencije VTA s 15 godina radnog staža i 12 godina iskustva u radu na EU projektima upoznata je sa svim aktivnostima koje provodi i koje će provoditi tvrtka Virkom. Cilj nam je ne izgubiti kontinuitet ulaganja u vodno-komunalnu infrastrukturu te nastaviti već započete velike projekte poput aglomeracije Virovitica ukupne vrijednosti od preko 147 milijuna kuna u sklopu koje su prije nekoliko dana započeli radovi na izgradnji UPOV-a vrijednosti iznad 60 milijuna kuna; jednako tako Virkom d.o.o. je investitor i na projektu „Izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Pitomača“ ukupne vrijednosti 209.623.645,00 kuna na kojem su upravo u tijeku postupci javne nabave te očekujemo uskoro i sam početak radova; također pri kraju je i priprema najvrjednijeg EU projekta izgradnje kanalizacija po svim naseljima na našem uslužnom području (općina Špišić Bukovica, Lukač, Gradina i Suhopolje) te niz manjih, ali jednako tako vrijednih projekata koje realiziramo u suradnji sa Hrvatskim vodama, istaknuo je predsjednik Skupštine i gradonačelnik Ivica Kirin. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content