TRANSFER BOMBA NA ŠKOLSKOM VRTU Dino Milinović, “tiha patnja” svih klupskih trenera potpisao za Bratstvo

Već nekoliko sezona glavna zvijezda prijelaznog roka na području Virovitičko–podravske županije bio je Dino Milinović. Profinjen igrač koji je “tiha patnja” svih klupskih trenera od Slatine do Pitomače prošle sezone bio je jedna od ključnih poluga Gradine prilikom povratka u društvo županijskih prvoligaša.

Početkom ovoljetnog prijelaznog roka mnogi su se klubovi uključili u lov na kapitalca Dinu. Gotovo da nema kluba koji se, ako su mu to pružale financijske mogućnosti, uključio u pregovore.

U utorak navečer stigla je vijest sa Školskog vrta, Dino Milinović je potpisao za Bratstvo. Trener Elvis Vinak doveo je “svoju tihu patnju”. Klupski operativci su riješili odličan posao.

IMG 0047 Custom

Dini Milinoviću je ovo treći dolazak u Gornje Bazje. Ovdje je već igrao 2018. i 2019. godine. Već u srijedu, 8. srpnja Dino će imati priliku zaigrati za svoj novi klub u pripremnoj utakmici s milanovačkim Sokolom, koja se igra na Školskom vrtu u 19 sati.

-Ovo je moja treća epizoda na Školskom vrtu. Ovoga puta surađivat ću s fantastičnim trenerom, velikim znalcem Elvisom Vinakom i zadovoljan sam što se ponovno vraćam u Klub iz kojeg pamtim lijepe dane i naravno, dat ću sve od sebe kako bih pomogao u borbi za sam vrh prvenstvene ljestvice u novoj sezoni – rekao nam je Milinović.

Da li je s tim završen prijelazni rok za županijskog prvoligaša iz Gornjeg Bazja?

(www.icv.hr, mš, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content