TRANSFER ZONA Potpisima kapitalnih pojačanja Karla Majtanića i Matije Lovrekovića na Vegeški se kompletira odlična momčad

U prostorijama Nogometnog kluba “Virovitica” u Sportskom centru Vegeška u petak popodne pali su kapitalni potpisi u ljetnom prijelaznom roku.

Izuzetno vruće vrijeme nije bilo problem glavnim klupskim operativcima predsjedniku Damiru Pervanu i tajniku Michaelu Mikolčiću da finiširaju povratak dvojice odličnih igrača koji su ponikli u klubu: Karlu Majtaniću i Matiji Lovrekoviću.

Karlo je od početka priprema u trenažnom procesu Virovitice, dok je Matiju u svojim redovima vidjelo nekoliko klubova, koji su u rukama imali financijski izdašnije ponude, ali je u ovom slučaju prevladao natjecateljski motiv i povratak u matični klub. Obojica su u igrački najboljim godinama s odličnim igračkim iskustvom i referencama.

Karlo Majtanić prve nogometne korake napravio je u Virovitici. Školovanje je nadogradio u koprivničkom prvoligašu Slaven Belupu. Seniorski nogomet igrao je u Vukovaru 91, BSK iz Bijelog Brda i posljednju sezonu u požeškoj Slavoniji.

Matija Lovreković prošao je virovitičku nogometnu školu. Po jednu sezonu odigrao je za Suhopolje, Croatiju iz Grabrovnice, kraće vrijeme bio je u Zdenki iz Velikih Zdenaca, dvije sezone bio je u Rezovcu, a u posljednje vrijeme igrao je za Mladost iz Molvi.

Uz njih dvojicu, u klubu su zadovoljni povratkom iz Prugovca pouzdanog vratara Marija Maroševića, te punim povratkom u trenažni proces, nakon teške ozlijede, Domagoja Mrazovića. Očekuje se da će Domagoj Vučemilović – Jurić, koji igra sve bolje, biti jedan od standardnijih članova prve postave.

Već u subotu, 11. srpnja na gostovanju u Ferdinandovcu trener Vjekoslav Vučeta će imati slatke brige prilikom sastavljanja momčadi.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content