VIDEO Bježali od policije: U autu im pronašli veću količinu ukradenih cigareta i alkoholnih pića

Slatinski policajci jučer (utorak) prilikom redovne ophodnje između Slatine i Medinaca zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka u kojima su se nalazile tri muške osobe, a na stražnjem  sjedalu iza vozača nalazila se veća količina cigareta i alkoholnih pića.

– Daljnjim postupanjem i provjerom identiteta osoba koje su se nalazile u osobnom automobilu, iste su vidljivo djelovale nervozno, da bi iznenada u jednom trenutku dvije osobe izašle iz vozila i dale se u bijeg prema poljskom predjelu s desne strane osobnog automobila. Jedna je osoba uporabom sredstva prisile savladana neposredno pred vozilom, a druga 300 metara od zaustavljenog osobnog automobila, čime je spriječen bijeg navedenih osoba – izvijestili su iz PU virovitičko-podravske.

Daljim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno da se radi o 41-godišnjaku, 44-godišnjaku i 62-godišnjaku koji su počinili niz kaznenih djela na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske i virovitičko-podravske.

Snimku akcije, na kojoj se vidi kako jedan od muškaraca od policajaca bježi po oranici, poslao nam je čitatelj koji se u tom trenutku našao na tom području.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content