ŽUPANIJSKI KUP Prva utakmica četvrtzavršnice igra se na Školskom vrtu: Bratstvo će pokušati iznenaditi Pitomaču

Ovog vikenda igraju se utakmice četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa.

Prvi na teren izlaze u subotu, 1. kolovoza na stadionu Školski vrt domaće Bratstvo i Pitomača. Trener Bratstva Elvis Vinak složio je mladu i trkački izuzetno jaku momčad, koja je nadopunjena s nekoliko iskusnih igrača.

U svim pripremnim utakmicama dominirali su tempom i snagom. Mogu li nastaviti u tom ritmu i u službenim utakmicama?

-Nećemo biti kompletni, ali ne želim da to bude izgovor. Ući ćemo u utakmicu s ciljem da dođemo do pobjede i plasmana u polufinale. Igrači koji istrče na teren moraju dati sve od sebe – najavio je Vinak.

Gostujuća momčad Pitomače ima kvalitetan sastav, koji je godinama u vrhu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Trener Goran Bosilkovski tijekom pripremnog razdoblja nije svoje igrače opterećivao većim brojem pripremnih utakmica, već se bazirao na treninge, za što očekuje da će momčadi donijeti rezultate u natjecateljskim utakmicama, a prva na redu je kup u Gornjem Bazju.

U redovima Pitomače također ima problema s ozlijeđenim igračima. Sigurno će oba sastava od prve minute krenuti na pobjedu. Ako susret završi bez pobjednika izvodit će se jedanaesterci.

Utakmica počinje u 17:30 sati, kako bi svi mogli stići gledati TV prijenos finala kupa Hrvatske između Rijeke i Lokomotive, koje se igra u Šibeniku.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content