1. ŽNL Treće kolo subotnjom utakmicom otvaraju na Školskom vrtu domaće Bratstvo i četekovački Dinamo

Ovog vikenda pred nama je treće kolo s novim uzbuđenjima. U subotu, 22. kolovoza, Bratstvo bi na svom Školskom vrtu trebalo biti favorit u susretu s Dinamom iz Četekovca. Ali, ne treba zaboraviti da je proteklih godina Dinamo znao i odnijeti bodove iz Gornjeg Bazja.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 23. kolovoza.

Derbi kola igra se u Gradini gdje vodeća momčad lige dočekuje izuzetno jaku Slogu iz Zdenaca. U toj utakmici nema favorita. Oba sastava trebat će pružiti sto posto svojih mogućnosti ako žele pobijediti.

Graničar Bušetina je prošlo kolo bila nekompletna te je ostala bez punog plijena. U trećem kolu u svom Bereku dočekuje uvijek neugodni Voćin. Domaći bi trebali pobijediti, ali ni gosti neće doputovati s bijelom zastavom.

Rezovac je favorit na svom Laništu u ogledu s Mladosti 1930. iz Čađavice. Gosti za sada nemaju bodova pa će pokušati iznenaditi domaćine.

Podravac je favorit na svojoj Luci u Sopju, u susretu s Mladosti iz Čačinaca. S druge strane gostujući trener Nikica Hat sigurno sprema neko iznenađenje domaćem strategu Mariju Toli.

Ćeralije su favorit u domaćoj utakmici s Omladincem iz Korije. Gosti su u dosadašnjem dijelu natjecanja pokazali da nikoga ne respektiraju i da će usprkos kadrovskim problemima svakome biti tvrd orah.

Mikleuš sigurno računa na domaće bodove u susretu s Borovom, ali će gostujući trener Mile Grdić sa svojom čvrstom momčadi pokušati doći do tri boda.

Mladost će u prvoj utakmici ovog prvenstva pred svojim navijačima u Miljevcima željeti doći do pobjede nad Slavonijom iz Sladojevaca. Slavonija je pokazala da će i ove godine imati respektabilan sastav koji može svakoga iznenaditi.

Ovog vikenda sve utakmice počinju u 17:30 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content