DOJMOVI TRENERA NAKON FINALA KUPA Mađarić: Utakmica je bila čisti taktički šah, Vučeta: Nismo bili pravi u ovoj utakmici, čestitam Papuku

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka počelo je zasluženo slavlje orahovačkih nogometaša. Odličnom i dominantnom igrom u većem dijelu utakmice zasluženo su došli do treće titule Županijskog nogometnog kupa.

-Utakmica čisti taktički šah. Spletom okolnosti imali smo lijepu prednost na poluvremenu. Početkom drugog dijela nesmotrenošću smo primili pogodak i opet ušli u neizvjesnost. Kada smo postigli treći zgoditak sve je bilo riješeno. Utakmica je bila izuzetno korektna i gledatelji su imali što vidjeti. Čestitam na tome svojim igračima, ali i Virovitici. Sada je na nama da se fokusiramo na nastavak kupa i početak prvenstva, gdje ćemo imati dodatnih briga zbog dobivenih kartona – rječit je bio trener pobjedničke momčadi Stjepan Mađarić.

MG 1022

-Lijepo je bilo u finalu. Dečki su bili pravi. Čestitam Virovitici na čvrstoj i dobroj utakmici. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Čestitam suigračima, treneru, upravi i našim vjernim navijačima – presretan je bio kapetan Papuka Tomislav Bušljeta.

Nogometaši Virovitice nisu ponovili igru iz proteklih pripremnih i kup utakmica. U prvom dijelu orahovački nogometaši su držali konce igre u svojim rukama. U nastavku su Virovitičani ušli furiozno, smanjili prednost Orahovčana na 2:1, ali nakon trećeg primljenog zgoditka ponovno su stali. Ponovno su se razigrali u posljednjih desetak minuta, ali više nije bilo vremena za promjenu rezultata, a ni sreća ih “nije pomazila”.

MG 1047

-Čestitam Papuku na zasluženoj pobjedi. Bili su bolji. Iskoristili su sve naše greške i slabosti. Nismo bili pravi u ovoj utakmici i to je razlog poraza. Prepustili smo protivniku inicijativu. Zabili su nam dva gola, nakon čega se teško bilo vratiti. U nastavku smo morali ući otvorenije, što je njima olakšalo kontra napade. Do prvenstva ima dovoljno vremena za ispravak pogrešaka – zaključio je trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Isključeni igrači u obje momčadi su žalili zbog učinjenog, jer zbog kazni neće moći pomoći suigračima na početku ligaške sezone.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content