FOTO Kadeti i juniori Virovitice odigrali pripremne utakmice u Svetom Đurađu: Dvije pobjede virovitičkih mladih nada

Treneri kadeta i juniora Virovitice i Pitomače iskoristili su praznični dan za odigravanje međusobnih pripremnih utakmica. Susreti su odigrani u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ, na terenu istoimenog županijskog drugoligaša.

Prvi dio kadetskog ogleda dominirali su Virovitičani te su došli do uvjerljive prednosti 3:0. Dva puta strijelac je bio Robert Rokinger, a jednom je mrežu pogodio Luka Skupnjak.

Nakon odmora kao da su se mladi igrači Pitomače razbudili te zgodicima Branka Šokeca i Pavla Jana Begovića dolaze do minimalnog zaostatka 3:2. Više od toga do kraja utakmice nisu uspjeli učiniti.

IMG 3610 Custom

Kod juniora, u čijim sastavima je bilo i seniorskih prvotimaca, ornije u susret ulazi Pitomača. Karlo Jakupec dovodi Pitomaču u prednost 1:0, a isti igrač imao je priliku i za prednost od 2:0, ali nije uspio pogoditi mrežu. Virovitičani preokreću rezultat na 2:1. Ubrzo Pitomača uspijeva poravnati na 2:2.

U drugom dijelu postignuto je sedam zgoditaka te susret završava rezultatom 7:4 za Viroviticu. Brojni zgodici dovode do zaključka da oba trenera mogu biti zadovoljni napadom, dok se u obrambenom dijelu treba napraviti niz korekcija.

IMG 3689 Custom

Po dva zgoditka za Viroviticu su postigli Ronaldo Meszeš, Fran Prister i Filip Kukolj, dok je jednom mrežu pogodio Nikola Zalović.

U redovima Pitomače dvostruki strijelac bio je Karlo Jakupec, a po jedan zgoditak su postigli Leo Jakupec i Tin Arapinac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”600032″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content