FOTO Koncert Opće opasnosti za Dan grada Slatine

U povodu proslave Dana grada i 723. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine, jučer (petak) je na Trgu sv. Josipa, kao poklon Grada Slatinčanima, gostovao renomirani rock sastav Opća opasnost iz Županje. Organizaciju ovog, kao i koncerata u sklopu manifestacije Slatinsko ljeto 2020., preuzeo je Slatinski informativni centar, uz suorganizaciju Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine.

Kako bi sve proteklo po preporukama i mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a vezano uz epidemiju koronavirusa, pobrinuli su se članovi Udruge HVIDR-a Slatina koji su na ulazu u ograđeni prostor ispred bine posjetiteljima ovog događaja mjerili temperaturu, upisivali ih u evidencijske liste, te im vršili obaveznu dezinfekciju ruku.

Točno u 22 sata, Pero Galić zaustavio je svirku te najavio vatromet, koji je bio nešto skromniji nego prijašnjih godina povodom proslave Dana grada i trajao je 5 minuta, ali i pored toga bio je spektakularan. A kako je sve to izgledalo u Slatini pogledajte u našoj fotogaleriji.

Danas (subota) na velikoj pozornicu nastupit će grupa Vigor. Početak koncerta je predviđen za 21 sat. (www.icv.hr, ADF; foto: Dragutin Fišli)

[g-gallery gid=”602811″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content