FOTO Mladost 1930. iz Čađavice osvojila prvi bod ove sezone gostovanjem na rezovačkom Laništu

U 3. kolu 1. županijske nogometne lige na rezovačkom Laništu utakmicu su odigrali domaća momčad i Mladost 1930. iz Čađavice. Susret je završio podjelom bodova rezultatom 1:1.

Prvi dio protekao je u jalovoj inicijativi domaće momčadi. Rezovčani su imali više “loptu u nogama”, ali gotovo bez ozbiljnijeg šuta na gol. Jedini vrijedan je bio udarac Darija Kovačevića s 20 metara u 31. minuti, koji je završio visoko iznad gola.

S druge strane gostujući napadači u kontrama su ozbiljno zaposlili domaćeg čuvara mreže Roberta Bunjevca. Antonio Martinčević u 20. i 33. minuti, odnosno Dario Najcer u 17. i 38. minuti. Bunjevac je svoj posao odlično odradio. Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

IMG 4907 Custom

Nakon pauze razbudili su se domaći igrači i krenuli agresivnije prema gostujućoj mreži. Konačno u 64. minuti Mateo Tomić koristi jedan ubačaj Darija Kovačevića s boka i zakucava loptu u mrežu. Slijedi još nekoliko prilika domaćih igrača: Mateo Tomić u 66. i 69. minuti te Patrik Bazijanac u 70. minuti. Gostujući vratar Bartol Pintarić bio je u tim trenucima nesavladiv.

Ubrzo je stigla kazna za domaće promašaje. Dosuđen je u 74. minuti slobodan udarac na 30 metara od domaćih vrata. Loptu je uzeo Tomislav Ribić i lukavim šutom prevario domaćeg čuvara mreže Roberta Bunjevca izjednačivši rezultat na 1:1. U preostalih petnaestak minuta obje su momčadi igrale otvoreno s ciljem da dođu do pobjede, ali se rezultat nije promijenio.

IMG 4930 Custom

-Ušli smo u susret preopušteno, što nam se na kraju osvetilo te smo osvojili samo jedan bod – konstatirao je domaći trener Stipe Rebić.

-Da nam je netko ponudio prije utakmice jedan bod prihvatili bi ga bez razmišljanja. Nakon utakmice mislim da smo mogli doći i do pobjede. Svoje nogometaše sam uvjerio da će nam se promašaji u prva dva kola kad-tad vratiti. Vjerujem da ćemo sada ući u seriju pozitivnih rezultata – zadovoljan je bio gostujući trener Robert Đurina.

Rezovac – Mladost 1930. Čađavica 1:1
Igrač utakmice: Bartol Pintarić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”602302″]

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content