FOTO Odigran memorijalni nogometni turnir u Podgorju: Domaćin do naslova na krilima Luke Vukšića

Na nogometnom igralištu u Podgorju, unatoč pravom jesenskom vremenu, uspješno je odigran tradicionalni Memorijalni nogometni turnir “Cah – Krmpotić – Novak – Zec – Cvijanović”.

U prvoj utakmici domaći nogometaši su nakon dosta borbe došli do minimalne pobjede nad Moslavinom iz Velike Trnovitice. Jedini zgoditak postigao je izuzetno raspoloženi Luka Vukšić.

Drugi susret bio je ogled milanovačkog Sokola i Plavih iz Jugovog Polja. Milanovčani su od samog početka diktirali ritam igre i do odmora vodili 2:0. U nastavku su postigli još tri zgoditka, a u dva navrata poništeni su im golovi zbog nedozvoljene pozicije. Pogotke za Sokol postigli su Dorian Uzelac, Josip Lanšćak, Vlado Pavlović, Marino Kasa i Antun Hajić.

IMG 3714 Custom

Nakon kraće pauze po pljusku igrao se susret za treće mjesto. Bolje ga je otvorila momčad iz Velike Trnovitice. Vodili su 1:0 i 3:1, ali se Plavi nisu predavali i na kraju su izborili remi 3:3. U izvođenju jedanaesteraca momčad iz Jugovog Polja je bila uspješnija i došla do ukupne pobjede 8:7.

Pred finalnu utakmicu nebo se ipak smilovalo i kiša je prestala. Prvih desetak minuta gledalji su imali prilike vidjeti čvrstu igru na sredini terena. Dvije pogreške obrane Sokola iskoristio je brzonogi Luka Vukšić i doveo Podgorje u prednost 2:0. Početkom drugog dijela Milanovčani kreću s ciljem da preokrenu rezultat, ali domaći igrač Matija Krmpotić koristi jedan ubačaj s lijeve strane i glavom ubacuju loptu u mrežu – 3:0. Do kraja utakmice oba trenera su u igru ubacila sve raspoložive igrače. Podgorje je postiglo još dva zgoditka. Jednog je u svoju mrežu nesretno nakon oštrog ubačaja slijeva postigao igrač Sokola, a drugi je postigao naravno – Luka Vukšić.

IMG 3763 Custom

Najbolji strijelac s četiri zgoditka bio je Luka Vukšić, a za najboljeg vratara proglašen je Martin Špoljarić, obojica iz pobjedničke momčadi Podgorja. Za najboljeg igrača je proglašen Dorian Uzelac koji je igrao za Sokol.

Pehare i trofeje momčadima i najboljim pojedincima podijelili su članovi obitelji preminulih igrača i članova uprave čije ime turnir nosi te predstavnici klubova sudionika turnira.

Rezultati:

Podgorje – Moslavina Velika Trnovitica 1:0

Sokol Milanovac – Plavi Jugovo Polje 5:0

Utakmica za treće mjesto:

Plavi Jugovo Polje – Moslavina Velika Trnovitica 3:3 – nakon penala 8:7

Finale:

Podgorje – Sokol Milanovac 5:0

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”600097″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content