FOTO Počele pripreme virovitičkih rukometnih prvoligašica: Neizvjestan termin početka ligaške sezone

Na atletskoj stazi, koja se nalazi uz virovitičku dvoranu Viroexpo u ponedjeljak predvečer okupile su se rukometašice virovitičkog Ženskog rukometnog prvoligaša 1234 Virovitice.

Protekle sezone koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, Virovitičanke su se uspješno nosile s prvoligaškom konkurencijom. Trener Vladimir Gašparac je igračkom kombinacijom mladosti i iskustva uspješno kormilario u nemirnim prvoligaškim vodama.

Očekuje se nastavak i u novoj sezoni. Igračice je na početku priprema pozdravio predsjednik kluba Ivan Hajmaši.

IMG 3462 Custom Custom

-Pred nama je još jedna sezona, koja će zbog opće poznatih zdravstvenih prilika biti puna neizvjesnosti. U planu je da se za desetak dana ekipi priključi nekoliko igračica, s kojima pregovaramo. Još se točno ne zna kada će početi ligaško natjecanje, o čemu će odluku donijeti Upravi odbor Hrvatskog rukometnog saveza – naglasio je Hajmaši.

Trener Gašparac i igračice su odmah prionuli radu. Uz trkačke dionice odrađivane su i vježbe snage primjerene uzrastu igračkog kadra. Nakon desetak dana treninga na otvorenom ući će se u dvoranu, pa će se kombinirati treninzi na otvorenom i u dvorani.

IMG 3464 Custom

Za sada nisu dogovorene pripremne utakmice, jer svi klubovi očekuju preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i kakav će biti daljnji razvoj epidemioloških prilika u Hrvatskoj. Prema prvim najavama prvoligaško prvenstvo trebalo je početi sredinom rujna, ali je vjerojatnije da će to biti krajem rujna.

Do tada će se virovitičke rukometne Lavice marljivo pripremati da mogu biti što uspješnije u susretima s najboljim ženskim rukometnim ekipama u Hrvatskoj.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”599885″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content