FOTO Pripremna nogometna utakmica dva četvrtoligaša: Slatina preokretom do pobjede 3:1 nad Pitomačom

Nakon eliminacije iz daljnjeg kup natjecanja, dvije ekipe iz 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, Slatina i Pitomača, u nedjelju su odigrali pripremnu utakmicu na gradskom stadionu u Slatini.

Gosti iz Pitomače su bolje ušli u susret i poveli zgoditkom Karla Jakupeca. Isti igrač je imao priliku iz kontre povećati na 2:0, ali nije bio precizan. Do odlaska na odmor Slatinčani su uspjeli izjednačiti. Ubačaj iz kornera iskoristio je Dominik Hodak i postigao zgoditak.

m IMG 9394

U drugom dijelu domaći su iz dvije kontre preokrenuli rezultat i došli do pobjede 3:1. Oba puta strijelac je bio brzonogi napadač Benjamin Dijanešić. Petnaest minuta prije kraja utakmice zbog nesportskog ponašanja isključen je domaći igrač Ante Knežević.

-Zbog godišnjih odmora cijele pripreme nismo odradili u istom sastavu. Ipak se polako naziru konture naše igre. Pokazalo se da nam napadačka igra s krila odgovara, moramo se još popraviti u fazi obrane – izjavio je trener Slatine Damir Pemper.

m IMG 9403

-Iskoristivši naše pogreške, domaći su došli do pobjede. I dalje smo neefikasni u napadačkim akcijama – naglasio je trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Do početka prvenstvenog natjecanja ostala su još dva tjedna u kojima će oba trenera pokušati izbrusiti formu. Slatini je preostala pripremna utakmica U koprivničkom Ivancu, dok Pitomača traži adekvatnog protivnika za posljednju provjeru.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”600477″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content