FOTO Sopjanski Podravac pobjednik 16. Memorijalnog nogometnog turnira “Zlatko Karafa”, najbolji igrač Tomislav Androš

Jučer (nedjelja) je u Sopju, u organizaciji Općine Sopje i Nogometnog kluba Podravac, održan 16. Memorijalni nogometni turnir “Zlatko Karafa”.

Prije početka turnira, Organizacijski odbor Memorijala i rodbina obišli su posljednje počivaište poginulog hrvatskog branitelja Zlatka Karafe na sopjanskom Mjesnom groblju, gdje su položili vijenac i upaljene lampione.

Memorijal je službeno otvorio Ivan Karafa, brat poginulog Zlatka, a s nekoliko riječi obratio se i načelnik općine Sopje Berislav Androš poželjevši puno sportske sreće natjecateljima.

m IMG 9176

Na ovogodišnjem Memorijalnom turniru u velikom nogometu sudjelovale su nogometne ekipe: Virovitica (juniori), Standard Nova Šarovka, Dubrava i Podravac Sopje. Pobjednik turnira bila je ekipa domaćina, drugo mjesto osvojili su Virovitičani, treći su bili nogometaši Dubrave, a četvrti Standard. Za najboljeg vratara proglašen je Kristijan Dumenčić (Podravac Sopje), najbolji strijelac bio je Marko Fulir (Dubrava), dok je za najboljeg igrača proglašen Tomislav Androš (Podravac Sopje).

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima uručio je brat hrvatskog viteza koji je svoj život položio na oltar domovine Ivan Karafa, dok je zahvalnice na pomoći u organizaciji zaslužnima uručio načelnik općine Sopje Berislav Androš, uz asistenciju Mie Karafa i Antonija Rastije.

m IMG 9021

Svojim dolaskom ovaj su memorijal uveličali maratonci iz Udruge “Glasnici istine”, koji su istrčali dionicu Slatina-Sopje. Memorijal je potpomogla Udruga HVIDR-a Slatina.

Suci na turniru bili su: Nikola Kristić, Mario Lončar te Siniša i Saša Ličinić.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i A. Rastija)

[g-gallery gid=”599617″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content