FOTO Virovitica nastavila s uvjerljivim pobjedama u kupu: Sedmicom nad Suhopoljem do finala

U polufinalu Županijskog nogometnog kupa nogometaši Virovitice su na svom terenu uvjerljivije od očekivanog došli do pobjede nad vječitim rivalom Suhopoljem od 7:0.

Ni najstariji poznavatelji se ne sjećaju ovako uvjerljive pobjede Virovitičana nad Suhopoljčanima. Bez tri svoj standardna prvotimca Krešimira Crvenke, Luke Duvnjaka i Karla Majtanića došli su do jedne od najvećih pobjeda nad Suhopoljem u povijesti.

Nakon početnih pet minuta ispipavanja snaga dosuđen je korner za domaću momčad, koji je izveo Domagoj Mrazović i prisilio gostujućeg igrača Luku Čubelića da loptu ubaci u svoju mrežu.

IMG 5332

U nastavku utakmice nizale su se prilike za domaću momčad. U 10. minuti Denis Kovač, u 11. Nikola Suvajac, u 22. minuti Josip Ivačić, u 28. i 30. Davor Sinjaković te u 35. Rok Horaček. Dominaciju u terenskoj inicijativi malo su prekinuli gosti od tridesete do trideset pete minute, kada su imali jednu priliku, ali je Sertić pucao preko domaćih vrata.

Na odmor se otišlo s minimalnom domaćom prednošću 1:0 iako je prema prikazanom moglo biti i puno više zgoditaka u mreži gostujućeg vratara Gabrijela Solara.

Drugi dio utakmice počeo je udracem Doriana Mikičića u 47. minuti. Gostujući igrač Toni Hudoletnjak pokušao je pronaći put do mreže u 54. minuti, ali je domaći vratar Krešimir Tomljanović bio uspješniji. U protunapadu Josip Ivačić udvostručuje domaću prednost na 2:0. Vrlo brzo ga trener Vjekoslav Vučeta mijenja i umjesto njega uvodi Angela Beranarda Radovića, koji je bio još efikasniji.

IMG 4753

Već nakon par minuta igre Radović postiže i treći domaći zgoditak, čime je praktički riješeno pitanje pobjednika.

U 66. minuti gostujući vratar Gabrijel Solar udara bez lopte Angela Bernarda Radovića i dobiva crveni karton.

[g-gallery gid=”600267″]

 

Do kraja je bilo samo pitanje s kolikom razlikom će domaća momčad pobijediti. Zgoditke su do kraja postigli Rok Horaček u 71. minuti, Angelo Bernardo Radović u 75. minuti, Matko Reščić u 85. i Denis Kovač u 89. minuti.

Do kraja gosti su imali samo još jednu priliku, koju nije uspio realizirati Marko Čađavčan u 84. minuti.

-Nakon promašaja u prvom dijelu, otvorilo nam se u nastavku i došli smo do jedne od najuvjerljivijih pobjeda – zadovoljan je bio domaći trener Vučeta.

IMG 5142

-Čestitam domaćinima na zasluženoj pobjedi. Iskoristili su sve naše slabosti i došli do velikog trijumfa – zaključio je gostujući strateg Tomislav Filipović.

(www.icv.hr, mš, foto: K. Toplak)

[g-gallery gid=”600333″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content