FOTO Županijski derbi u Slatini završio bez pobjednika: Franjo Farkaš u posljednjim trenucima donio bod gostima

Po izuzetno sparnom vremenu, na stadionu Antune Tone Butorca, u 1. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigran je županijski derbi između Slatine i Suhopolja.

Teško vrijeme onemogućilo je igrače da pokažu svoje cjelokupno nogometno umijeće.

Domaća momčad je povela u 37. minuti. Lopta je ubačena iz s tridesetak metara iz slobodnog udarca u gostujući kazneni prostor. Najbolje se snašao iskusni Ozren Vurdelja te je s nekoliko metara ubacio loptu u mrežu.

m IMG 0236

Nastavak je donio puno življu igru. Nogometaši Slatine su napadali, ali bez završnice, jer trener Pemper nije imao na raspolaganju svoje najubojitije napadače.

U gostujućim redovima najbliže zgoditku bio je Ivan Egri, ali se u ključnom trenutku nije najbolje snašao.

Gosti iz Suhopolja u posljednjih desetak minuta kreću na sve ili ništa. Nakon kornera lopta pada pred gol i u gužvi najprisebniji je bio Franjo Farkaš, koji ubacuje loptu u mrežu. Rezultat je poravnat. Svakoj momčadi pripada po jedan bod.

m IMG 0237

-Igrali smo praktički bez ijednog našeg napadača, što se osjetilo u realizaciji prilika. Na kraju, iako smo imali tri boda u džepu, možemo biti zadovoljni i ovim jednim bodom – rekao je trener Slatine Damir Pemper.

-Osvojeni bod na gostovanju u Slatini bit će nam poticaj za još bolju igru u nastavku prvenstva – zaključio je gostujući trener Tomislav Filipović.

Slatina – Suhopolje 1:1

Najbolji u slatinskim redovima: Ozren Vurdelja
Najbolji u redovima Suhopolja: Gabrijel Solar

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”602139″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content