Glasajte za Ivonu i Miroslava Slaviček te Damira Orendu, naše poljoprivrednike koji se natječu u projektu “OPG – Zlata vrijedan”

Počelo je glasanje za 24 finalista u izboru za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, koje i ove godine bira i nagrađuje Večernji list zajedno s partnerima. U sklopu projekta “OPG – Zlata vrijedan” natječu se dva OPG-a s područja Virovitičko-podravske županije. OPG Miroslav Slaviček iz Pitomače natječe se za Agro Oskara i predstavlja našu županiju, dok se OPG Damir Orenda iz Male Črešnjevice natječe za titulu “Mlade nade”.

Glasati za naše poljoprivrednike možete slanjem SMS-a s kodom pripadajućeg OPG-a, svojim imenom i prezimenom te adresom na broj 60085. (Npr. OPG18, Ivan Horvat, Rusanova 1, Virovitica). Cijena poruke iznosi 2,40 kuna (s uključenim PDV-om).

Glasati možete do 13. rujna.

Svečana dodjela nagrada za najbolji “OPG – Zlata vrijedan” održat će se u Podravskoj kleti gdje ćemo doznati tko je ovogodišnji najbolji OPG, najbolja mlada nada te koji je OPG osvojio najviše glasova.

Za OPG Miroslav Slaviček glasate s kodom – OPG18

Upoznajte Ivonu i Miroslava Slaviček iz Pitomače: Natječu se za titulu najboljeg OPG-a

 

Za OPG Damir Orenda glasate s kodom – OPG23

Damir Orenda iz Male Črešnjevice natječe se za titulu “Mlade nade” u sklopu projekta “OPG – Zlata vrijedan”

(www.icv.hr, vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content