“Glasnici istine” istrčali 5. Memorijalni maraton “Linijom obrane grada Slatine”

U povodu Dana grada Slatine, Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” organizirala je 5. Memorijalni maraton “Linijom obrane grada Slatine”, a u sklopu projekta pod nazivom “Slatina – grad heroj, nedajmo zaboraviti!”.

Ove godine linijom obrane grada u Domovinskom ratu trčali su Goran Draksler, Robert Knapić, Božidar Smokrović i Pavo Tutenov, a jedan dio utrke istrčala je i Martina Knapić, kćer maratonca Roberta.

Po dolasku na središnji gradski trg u Slatini svima se na dočeku zahvalio predsjednik Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” Pavo Tutenov.

IMG 1793

– To je naš doprinos obilježavanju Dana grada i izraz naše zahvalnosti 136. slatinskoj brigadi za željom da se njihove zasluge u obrani domovine i Slatine nikad ne zaborave – rekao je Tutenov.

Na Trgu sv. Josipa maratonce je dočekao predsjednik slatinskog Gradskog vijeća Dario Vrbaslija, koji im se prigodnim riječima zahvalio na svemu što čine za Slatinu te im uručio zahvalnice Grada Slatine za sudjelovanje u ovogodišnjem memorijalnom maratonu “Linijom obrane grada Slatine”.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i M. Bubaš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content