KREĆE LOV NA RABUZINOVO SUNCE Virovitica putuje kod Dilja u Vinkovce, a orahovački Papuk u Kurilovec

U Sesvetama su izvučeni parovi pretkola završnice Hrvatskog nogometnog kupa. U bubnju su bila oba finalista nedavnog Županijskog kupa, orahovači Papuk i Virovitica. Oba naša predstavnika idu na gostovanja.

Papuk putuje u predgrađe Velike Gorice – Kurilovec. Momčad Kurilovca igra u 3. ligi Središte, gdje je prošle sezone bila na drugoj poziciji, a igrački kadar čine pretežito mladi igrači prvoligaša Gorice. Prije dvije godine, također u pretkolu završnice Kupa, Kurilovec je gostovao u Suhopolju i prošao u daljnje natjecanje tek nakon produžetaka pobijedivši rezultatom 3:2.

Virovitica igra s Diljem u Vinkovcima. Dilj, koji je u svojoj bogatoj prošlosti bio i drugoligaš, već nekoliko sezona igra u 4. ligi Osijek – Vinkovci, gdje se nalazi među vodećim momčadima. U Dilju su Tomislav i Dejan Pavličić, koji su dio svoje igračke karijere proveli u Suhopolju. Tomislav je 2003. godine igrao i za momčad s Vegeške, prije nego se vratio u vinkovačku Cibaliju.

Tomislav je u nedjeljnoj domaćoj utakmici 1. kola s Otokom, koju je Dilj dobio rezultatom 2:0, odigrao drugih 45 minuta. Utakmice pretkola završnice Hrvatskog nogometnog kupa trebaju se igrati 9. rujna.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content