Na terenima TK “Didon” održano Otvoreno prvenstvo Virovitice do 8, 9 i 10 godina

Na terenima Teniskog kluba “Didon” u Virovitici, održan je turnir prema kalendaru Hrvatskog teniskog saveza, za djecu od 8, 9 i 10 godina. U sve tri konkurencije “Didon” je nastupio sa 14 natjecatelja.

U konkurenciji do 10 godina nastupilo je 22 djece. Pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića, u konkurenciji dječaka do 10 godina, iz Teniskog kluba “Didon” treće mjesto u srebrnoj skupini osvojio je Josip Šimić, dok je Katarina Šimić u konkurenciji djevojčica osvojila četvrto mjesto. U konkurenciji do 8 godina Samuel Haić osvojio je prvo mjesto.

1 e1597912246704

Pod vodstvom trenera Marka Boosa nastupili su Šimun Mihaljević, koji je osvojio treće mjesto u brončanoj skupini, Petar Galić osvojio je prvo mjesto u zelenoj skupini te Sara Baturina koja je osvojila peto mjesto.

Sestre Lara i Petra Marenić nastupile su u konkurenciji do 9 godina. Lara je završila na drugom mjestu, dok je sestra Petra zauzela peto mjesto.

2 e1597912201778

U konkurenciji do 8 godina nastupilo je osam igrača koje trenira i vodi trener Marko Boos. U grupi A prvo mjesto osvojila je Lara Marenić, drugo mjesto Tara Županić, a treće mjesto Stefani Rakijašić, dok je Isa Požežanac bila peta. U Grupi B drugo mjesto osvojila je Petra Marenić, treće mjesto Lucija Baturina, Anđela Simeunović bila je četvrta, a David Đapić peti.

Iz kluba pozivaju svu zainteresiranu djecu da dođu na teniske terene TK “Didon” i okušaju se u ovoj prelijepoj igri.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content