NAJEZDA KOMARACA Zaprašivanje šireg područja grada Virovitice kreće u četvrtak

Nakon konzultacije sa stručnjacima iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo “Sv. Rok” i predstavnicima osječke tvrtke Asanator za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Grad Virovitica je naručio uslugu zaprašivanja grada Virovitice i prostora oko rijeke Ođenice kako bi se pokušalo stati na kraj najezdi komaraca, javljaju iz Grada Virovitice.

Tretirano područje zahvatit će posebno “kritične zone” kao što su Gradski park i rijeka Ođenica, odnosno širi centar grada Virovitice gdje ljudi najviše borave na otvorenom i u šetnji. Konkretno, tretirat će se oko 350 ha, što obuhvaća dio naselja vidljiv iz priložene karte s dodatkom četiri glavne ulice: Strossmayerovu, Gupčevu, Radiću i ulicu ZNG-a (koje nisu označene na planu jer nisu bile u prvoj varijanti).

KOMARCI 3 1

Tretiranje će obaviti tvrtka”Asanator” (sklopljen ugovor zajedno s deratizacijom na temelju Programa Zavoda za javno zdravstvo), a obavit će ga sa zemlje, vozilima koja vuku zaprašivače i to u četvrtak, 13. kolovoza, od 5 do 6.30 sati (po trenutnoj prognozi). Cijena tretiranja je 45.000 kuna.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content