NAKON IZVUČENIH PAROVA POLUFINALA KUPA Suhopoljski strateg Filipović: Na Vegeški ćemo pokušati iznenaditi rivala

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, u nazočnosti predstavnika svih klubova, izvučeni su parovi polufinala Županijskog nogometnog kupa.

U prvoj utakmici na Vegeški sastaju se stari rivali Virovitica i Suhopolje, dok će u drugoj utakmici na Školskom vrtu u Gornjem Bazju domaće Bratstvo ugostiti orahovački Papuk.

Utakmice su na rasporedu u subotu, 8. kolovoza u 18 sati. U slučaju neriješenog rezultata odmah se izvode jedanaesterci.

– Virovitica je papirnati favorit. Imaju kvalitetnu momčad. Mi ćemo s naše strane pokušati iznenaditi rivala na njegovom terenu – polufinalnu utakmicu najavio je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

– U oba para Papuk i mi smo možda lagani favoriti. Međutim kup natjecanje nosi neizvjesnost. Suhopolje ima mladi i kvalitetan sastav, koji uvijek može iznenaditi – upozorava trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

-Od svih polufinalista samo s Papukom duže vremena nismo igrali. Ovo nam je prilika, da vidimo koliko možemo u susretu s kvalitetnom trećeligaškom momčadi – izjavio je trener Bratstva Elvis Vinak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content