Odigrana odgođena utakmica 1. ŽNL: Anemično Bratstvo pobijedilo Mladost iz Miljevaca 2:0, Vinak nezadovoljan

U odgođenom susretu 1. kola 1. županijske nogometne lige, koja je odigrana u srijedu popodne s Mladosti iz Miljevaca, nogometaši Bratstva nisu prezentirali igru na koju su navikli svoje navijače tijekom pripremnog razdoblja i u kup utakmicama, dok su gosti s nekompletnim sastavom pružili čvrst otpor.

Prvu ozbiljnu priliku su imali domaći nogometaši u 18. minuti kada Vedran Bajivić s dva metra nije uspio pogoditi prazna vrata. Uzvratio je najagilniji gostujući igrač Hrvoje Ibričić u 20. minuti, također bez promjene rezultata.

IMG 4654 Custom

Konačno u 24. minuti s desnog boka prodire Dino Milinović i ubacuje pred gol, a Vedran Bajivić postiže vodeći zgoditak za domaću momčad. U 30. minuti Hrvoje Ibričić je ponovno pred domaćim vratima, ali je neprecizan.

Do kraja prvog dijela domaći su imali još dva ozbiljnija šuta na gostujući gol, ali su Vedran Bajivić i Gabrijel Palčić bili neprecizni.

U drugom dijelu prvo je Dino Milinović u 57. minuti iz slobodnog udarca pogodio stativu gostujućih vrata. Minutu kasnije Vedran Bajivić koristiti odličnu loptu Marijana Holeca i postiže drugi zgoditak. Domaći vode 2:0.

IMG 4662 Custom

Slijede dvije prilike gostujućih igrača. U 65. minuti neprecizan je bio Marko Nemeth. Pet minuta kasnije Alen Keler upućuje oštar udarac u okvir, ali je na mjestu domaći čuvar mreže Ante Šimić, koji loptu izbija u korner. Do kraja više nije bilo izglednijih prilika.

-Čestitam svojim momcima na pobjedi. Prvih 70 minuta smo odigrali donekle disciplinirano. Ostatak utakmice je sramota od mojih dečkića. Ne znam da li je to šok zbog zasluženog poraza u Sladojevcima ili smo glavama u nebesima misleći da smo nekakve zvijezde nakon odličnih utakmica u pripremama i kupu. Svaka utakmica je novo dokazivanje. Ako nastavimo ovako, bit će još ovakvih loših utakmica i rezultata – nezadovoljan igrom svojih pulena bio je trener Bratstva Elvis Vinak.

IMG 4683 Custom

Gosti koji su doputovali nekompletni bili su zadovoljni igrom te su uvjereni da će već u nedjelju pred svojim navijačima osvojiti prve ovosezonske bodove.

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Miljevci 2:0
Igrač utakmice: Vedran Bajivić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”601682″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content