ODIGRANO 4. KOLO 1. ŽNL Borova u derbiju bolja od Rezovca, miljevačka Mladost nadmoćna u Četekovcu, Čačinčani teško do bodova

U Borovi se igrao susjedski derbi između domaće momčadi i Rezovca. U 6. minuti dosuđen je kazneni udarac za goste, ali je Silvijo Buzuk bio neprecizan. U prvom dijelu obje ekipe su ostale bez jednog igrača: Tomislav Holec kod domaćina i Toni Topić u gostujućim redovima su zbog drugog žutog kartona morali napustiti igru.

Drugi dio je otvorio najubojitiji domaći igrač Darko Obžetić. Zgodicima u 48. i 65. minuti doveo je Borovu u prednost 2:0. Na 3:0 povećao je Tomislav Peula pogotkom u 75. minuti. Konačni rezultat je postavio Mateo Tomić u 84. minuti postigavši zgoditak za Rezovac.

– Zadovoljan sam pristupom i igrom, posebice svojih mladih igrača, koji su pokazali da se na njih može ozbiljno računati – nakon susreta nam je rekao trener Borove Mile Grdić.

Borova – Rezovac 3:1
Igrač utakmice: Darko Obžetić

Dinamo je u Četekovcu bio domaćin Mladosti iz Miljevaca. Gosti su poveli u 34. minuti pogotkom Marinka Jukića. Sedam minuta kasnije poravnao je Matej Dorinka iz kaznenog udarca. U drugom dijelu u deset minuta gostujuća momčad postiže tri zgoditka i rješava pitanje pobjednika. Strijelci su bili Hrvoje Ibričić, Marko Nemeth i Antonio Pejazić. Utakmicu je zaključio svojim drugim zgoditkom Hrvoje Ibričić u 69. minuti.

Dinamo Četekovac – Mladost Miljevci 1:5
Igrač utakmice: Hrvoje Ibričić

Nakon iznenađujuće pobjede na gostovanju u Sopju, Mladost je na svom terenu u Čačincima teško došla do bodova u ogledu sa Slavonijom iz Sladojevaca. Domaću momčad je u prednost doveo Toni Ramić u 21. minuti. Na početku drugog dijela u 48. minuti poravnao je Matej Habuš. Pitanje pobjednika svojim drugim zgoditkom riješio je Toni Ramić u 76. minuti.

Oba sastava su utakmicu završila s po deset igrača. Zbog dva žuta kartona igru su morali napustiti domaći igrač Kruno Žagar u 71. i gostujući strijelac Matej Habuš u 69. minuti.

Mladost Čačinci – Slavonija Sladojevci 2:1
Igrač utakmice: Toni Ramić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content