OVOG VIKENDA 2. KOLO 1. ŽNL Derbi utakmice u Zdencima i Čačincima, vodeća Graničar Bušetina gostuje u Četekovcu

U nedjelju, 16. kolovoza, u 18 sati igra se 2. kolo 1. županijske nogometne lige. Na nekoliko terena očekuju nas uzbudljive utakmice.

Sloga u Zdencima dočekuje Podravac iz Sopja. Obje momčadi žele na prvu poziciju. Prije sedam dana Sloga je bila uvjerljiva, a Podravac je uz mnogo muke došao do bodova.

Uzbudljivo bi trebalo biti i u Čačincima gdje igraju dvije Mladosti, domaća i miljevačka. Domaći će pred svojim navijačima težiti pobjedi, ali ni gosti se neće predati bez borbe.

Nakon dobre igre, ali i poraza u Sopju, Omladinac je na svom terenu u Koriji domaćin Gradini. Utakmice ovih dviju momčadi uvijek su bile napete.

Vodeća Graničar Bušetina gostuje u Četekovcu kod Dinama. Domaći će se sigurno htjeti dokazati u meču s najefikasnijom momčadi prvog kola.

Rezovac gostuje kod Voćina, koji svoje utakmice igra u Ćeralijama. Obje momčadi su bile uspješne u prvom kolu. Rezovčani su osvojili tri, a Voćin bod pa će oba suparnika težiti osvajanju punog plijena.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja, koje je zbog kup utakmice odgodilo utakmicu 1. kola, prvenstvo otvara gostovanjem kod Slavonije u Sladojevcima. Domaći će sigurno željeti pokazati da je visoki poraz u prošlom kolu bio samo slučajnost.

Borova na svom terenu ugošćuje novaka u ligi, momčad Ćeralija. Momčad trenera Mile Grdića krenut će po svoje prve ovosezonske bodove, a gosti će pokušati dokazati da su jednako uspješni na gostovanju, kao i na domaćem terenu.

U Čađavici domaća Mladost 1930. igra s Mikleušem. Domaći su prošle nedjelje uvjerljivo poraženi u Ćeralijama, a Mikleuš je na svom terenu remizirao s Voćinom. Ovo im je nova prilika da dođu do prva tri boda u ovogodišnjem prvenstvu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content