POLUZAVRŠNICA ŽUPANIJSKOG KUPA Može li Bratstvo na Školskom vrtu srušiti još jednog favorita?

Prošle subote na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju odigrana je uzbudljiva utakmica četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa između domaćeg županijskog prvoligaša Bratstva i četvrtoligaša Pitomače.

Susret je završio minimalnom pobjedom domaće momčadi 2:1, čime se Bratstvo plasiralo među četiri najbolje momčadi.

U ponedjeljak su izvučeni parovi poluzavršnice Kupa, koja se igra već u subotu, 8. kolovoza u 18 sati.

Bratstvo je ponovno domaćin, ali ovog puta puno jačem protivniku, hrvatskom trećeligašu Papuku iz Orahovice. U domaćim redovima su svjesni da su napravili već veliko iznenađenje, a sve više od toga bila bi senzacija.

-Od svih polufinalista samo s Papukom duže vremena nismo igrali. Ovo nam je prilika, da vidimo koliko možemo u susretu s kvalitetnom trećeligaškom momčadi – izjavio je nakon izvlačenja parova trener Bratstva Elvis Vinak.

Tijekom tjedna Bratstvo se pripremalo za susret s Papukom mirno odrađujući treninge, dok su Papukovci u srijedu igrali na Memorijalnom turniru “Klobučar – Golik” u Velikom Rastovcu, gdje su osvojili prvo mjesto.

-Prije svega moram reći da mi respektiramo i poštujemo svakog protivnika. Tako i svog sljedećeg protivnika, momčad Bratstva. Naš cilj je nastaviti pokazivati lijep, brz i moderan nogomet i pripremiti se što je bolje moguće za početak prvenstva. Dat ćemo sve od sebe u poluzavršnici kupa da pobijedimo i time razveselimo sve naše navijače, sve one koji nas iskreno poštuju i cijene i naravno za naš grad Orahovicu. Vjerujem u odličnu utakmicu i praznik nogometa u Gornjem Bazju – najavio je kup utakmicu trener Papuka Stjepan Mađarić.

U subotu iza 20 sati znat ćemo da li je Bratstvo uspjelo napraviti još jedno iznenađenje ili je Papuk opravdao ulogu favorita.

Nažalost klubovi se nisu uspjeli dogovoriti da se igra u nekom drugom terminu, tako da se istog dana igraju obje utakmice poluzavršnice Kupa. Ljubitelji nogometa morat će odlučiti da li će gledati sraz Virovitice i Suhopolja ili Bratstva i Papuka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content