Prvi rally starodobnih vozila plemićkom rutom VPŽ u nedjelju, 6. rujna

U povodu Dana Virovitičko-podravske županije Oldtimer klub Virovitica pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u nedjelju, 6. rujna, organizira Prvi rally starodobnih vozila plemićkom rutom VPŽ.
Okupljanje je od 9 do 10 sati ispred zgrade županije u Virovitici, Trg Ljudevita Patačića 1, a osim automobila i motora članova Oldtimer kluba Virovitica na rallyju će sudjelovati i članovi ostalih prijateljskih klubova ovog dijela Hrvatske sa svojim vozilima.
Vozit će se dio plemićke rute od Virovitice do Kurije u Kapeli Dvoru pa preko Suhopolja i novouređenog dvorca do Višnjice, Noskovačke Dubrave, a cilj je u Orahovici u poslijepodnevnim satima.

MG 2569

– Medijski ovaj događaj prati ICV, a sve vozače motornih vozila molimo za razumijevanje i strpljenje jer oldtimer vozila ipak ne ostvaruju veliku brzinu, no i dalje ih je jako lijepo vidjeti na cestama gdje i danas 30 i više godina od proizvodnje plijene pozornost prolaznika – poručuju iz Oldtimer kluba Virovitica. (www.icv.hr, tm, foto: arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content