REAKCIJA NAKON ŽDRIJEBA POLUFINALA KUPA Papukov strateg Mađarić: Vjerujem u odličnu utakmicu, respektiramo svakog protivnika

blank

Nakon što su u Županijskom nogometnom savezu izvučeni parovi polufinala Kupa, oglasio se i trener orahovačkog Papuka Stjepan Mađarić.

Nogometaši orahovačkog Papuka u poluzavršnici Županijskog nogometnog kupa će put Gornjeg Bazja gdje će ih dočekati domaće Bratstvo. Papuk je u sred priprema za skori početak prvenstvenih obveza u 3. HNL Sjever, ali spremno ulaze u kup utakmicu.

-Prije svega moram reći da mi respektiramo i poštujemo svakog protivnika. Tako i svog sljedećeg protivnika, momčad Bratstva. Naš cilj je nastaviti pokazivati lijep, brz i moderan nogomet i pripremiti se što je bolje moguće za početak prvenstva. Dat ćemo sve od sebe u poluzavršnici kupa da pobijedimo i time razveselimo sve naše navijače, sve one koji nas iskreno poštuju i cijene i naravno za naš grad Orahovicu. Vjerujem u odličnu utakmicu i praznik nogometa u Gornjem Bazju – poručio je trener Papuka Stjepan Mađarić.

Utakmica u Gornjem Bazju igra se u subotu, 8. kolovoza u 18 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)