Virovitičko-podravska županija kupuje 10.000 zaštitnih maski za učenike od 5. do 8. razreda osnovne te učenike srednjih škola

Virovitičko-podravska županija kupit će 10.000 maski za učenike koji će 7. rujna krenuti u novu školsku godinu. Tiče se to svih učenika od 5. do 8. razreda osnovnih škola kojima je osnivač Virovitičko-podravska županija te učenika srednjih škola.

Županija će tako za 5000 učenika osigurati po dvije perive maske i dezinfekcijska sredstva. Moglo se to čuti na kolegiju ravnatelja osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije koji je održan u nazočnosti župana Igora Androvića, njegovog zamjenika i načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Marija Klementa te pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju VPŽ Vesne Šerepac.

IMG 05402
Foto: K. Toplak

Na kolegiju se govorilo o uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za održavanje nastave u školama. Prema riječima ravnatelja sve će biti spremno i po propisima za novu školsku godinu.

Svima nama je cilj zaštita zdravlja i naše djece i našeg nastavnog osoblja, a samim time i zdravlja svih nas jer ne želimo proboj virusa u škole – naglasio je župan Igor Andrović.

(vpz.hr)

[g-gallery gid=”602494″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content