VJEROVALI ILI NE Prvoligaški vratar Antun Marković iz Belupa stigao u redove orahovačkog Papuka

Foto: Ivan Brkić, epodravina.hr

Orahovački Papuk doveo je najveće ovoljetno pojačanje i to na mjestu vratara. Naime, momčad Stjepana Mađarića pojačao je odlični prvoligaški vratar Antun Marković (28) rođeni Voćinćan, pristigao iz Slaven Belupa.

– Ne treba niti posebno naglašavati koliko ovo nama znači, Antun će biti velika sigurnost naše momčadi i od njega će naš mladi Petar Kratzl jako puno moći naučiti. Hvala mu što je pristao, velika je čast nama kao klubu imati ovako nogometno ime u svojoj momčadi – rekao je sportski direktor Papuka Miroslav Jockov. Sretan svojom odlukom je i Antun:

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

– Prije svega drago mi je da sam se vratio u svoju županiju, a Papuk je jedina momčad u njoj u kojoj se radi na jedan vrhunski i ozbiljan način i zato sam izabrao doći ovdje. Papuk mi je omogućio da budem u punom trenažnom procesu, da ozbiljno radim i budem što spremniji ako se pojavi nekakav veliki angažman. Želim pomoći ovom klubu, i ako se ne dogodi nekakav poziv koji se ne odbija, rado ću ostati ovdje i dati sve od sebe da pomognem Papuku – prve su riječi novog papukovog vratara Antuna Markovića.

Transfemarkt procjenjuje da je trenutna Markovićevu vrijednost 250 tisuća eura.

(www.icv.hr, vg)