Započelo natjecanje u 2. ŽNL Zapad: Sveti Đurađ svladao Mladost, Bilogora 1947. u posljednjim minutama osvojila tri boda u Kladarama

U 1. kolu 2. županijske nogometne lige Zapad Sveti Đurađ je na svom terenu svladao Mladost iz Vukosavljevice 3:2.

Domaći su poveli s dva pogotka Marina Grizelja u 7. i 11. minuti. Na 2:1 je smanjio Mateo Nemčec u 15. minuti. Do odmora Luka Funko je povećao domaću prednost na 3:1.

Na početku drugog dijela Mateo Nemčec svojim drugim pogotkom postavio je konačni rezultat 3:2. Do kraja su obje momčadi propustile niz prilika. Domaći napadač Marino Grizelj “mogao” je postići barem još 3-4 zgoditka, ali u završnici je nedostajalo koncentracije. S druge strane, odlične dvije prilike za poravnanje rezultata imali su Pakšec i Nemčec, ali sjajno je reagirao domaći vratar Botić i tako “spasio” pobjedu Mesićeve momčadi.

U Kladarama je istoimeni domaćin poveo u 42. minuti pogotkom Dominika Maresića u ogledu s Bilogorom 1947. iz Špišić Bukovice. U posljednje tri minute gosti iz Špišić Bukovice su s dva zgoditka došli do pobjede 2:1. Strijelci su bili Josip Čoklo u 88. i Siniša Vlaisavljević u 89. minuti. U posljednjoj minuti domaći strijelac Dominik Maresić je isključen zbog drugog žutog kartona.

Utakmica između milanovačkog Sokola i Drave iz Terezinog Polja je odgođena zbog zdravstvenih razloga.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content