ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP Orahovački Papuk uvjerljiv i siguran protiv zdenačke Sloge

U četvrtzavršnici Županijskog nogometnog Kupa, u Zdencima, u odličnom sportskom ambijentu pred oko 300-tinjak ljubitelja nogometa, sastali su se domaća Sloga i orahovački Papuk.

Od prve minute Papuk je preuzeo kontrolu nad utakmicom i pokazao da je puno bolja momčad. Igrači Stjepana Mađarića nizali su prigodu za prigodom, no odličan je na vratima domaćina bio Dino Radonjić. Ipak, već u 12. minuti Papuk je poveo. Na sebi svojstven način, Marin Čavić je kao munja probio lijevu stranu, ušao u šesnaesterac, lucidno proigrao Matokovića na povratnoj lopti koji sigurno posprema loptu u mrežu.

NK Sloga NK Papuk 1

Radonjić je nastavio skidati prigode Papuka, no u 39. minuti je ponovno bio nemoćan. Ninčević je odigrao kratak pas prema Radinkoviću koji sjajno petom na desnoj strani nalazi Podboja koji se sjurio u kazneni prostor i milimetarski točno pogodio Ninčevića na 11 metara koji odlično pogađa donji lijevi vratarev kut. S ovim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom dijelu ista priča, Papuk dominira, a Sloga nešto pokušava iz kontre preko brzog Zebeca, ali bez konkretne prigode. Papuk vodstvo povećava u 56. minuti. Stipe Čavić se sjajno ubacio iz pozadine, povukao loptu i na nekih 25 metara od gola na njega pregrubo i nepotrebno nasrće Turković i samo sreća što je Čavić čvrst spasila ga je od teže ozljede. Turković dobiva žuti karton, a loptu namješta Marin Vratković. Uslijedio je briljantan udarac koji završava u maloj mrežici desnog vratareva kuta, Radonjić je bio nemoćan.

NK Sloga NK Papuk 3

Točku na ”i” stavio je Miroslav Rukavina u 86. minuti nakon odlične brze kontre Papuka. Oba trenera Stjepan Mađarić s Papukove i Dragan Trupina sa strane Sloge, složili su se kao je Papuk puno bolja momčad, a najveća je pobjeda povratak velikog broja ljudi na zdenačko igralište. Utakmicu je odlično odsudila sudačka trojka, prvoligaški dvojac Nikola Kečkiš i Goran Loparac te Ivona Majstorović.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”599522″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content