1. ŽNL Bratstvo, čačinačka Mladost i Sloga vrebaju krivi korak Graničar Bušetine

Sve utakmice 6. kola 1. županijske nogomete lige igraju se u nedjelju, 13. rujna u 17 sati.

Vodeća Graničar Bušetina gostuje kod Omladinca u Koriji. Gosti su favoriti, ali domaća momčad je pokazala u prošlom kolu na gostovanju u Rezovcu, da se i na njih mora ozbiljno računati.

Drugoplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja putuje u Borovu. Ovaj ogled bi trebao nuditi neizvjesnost do posljednje minute.

Sloga u Zdencima ugošćuje Rezovac. Iskusna domaća momčad će se pokušati vratiti na pobjednički put, dok će goste voditi novi trener, iskusni Stjepan Pleše.

U Sopju igraju domaći Podravac i Mikleuš. Domaći bi trebali opravdati ulogu favorita, dok su gosti ove sezone napravili već nekoliko iznenađenja.

Gradina je domaćin Ćeralijama. Domaći će se pokušati iskupiti za prošlonedjeljni domaći poraz od čačinačke Mladosti, dok će gosti pokušati doći do prvih gostujućih bodova.

U Čađavici igraju dvije Mladosti, domaća Mladost 1930. i Mladost iz Miljevaca. Domaći igrači će sigurno ginuti za bodove s kojima bi pobjegli s posljednjeg mjesta na tablici, dok se gosti žele učvrstiti u zlatnoj sredini.

Čačinačka Mladost je domaćin Dinamu iz Četekovca. Domaći bi novom pobjedom ostali u vrhu, a gostima svaki bod znači korak prema sigurnoj zoni.

Voćin, koji svoje domaće utakmice igra u Ćeralijama, dočekuje Slavoniju iz Sladojevaca. Za obje momčadi pobjeda bi značila priključak s momčadima u sredini tablice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content