1. ŽNL Marko Doppler zaključao vrata, Rezovac preko Boroše iznenadio sopjanski Podravac

Na terenima županijskih prvoligaša jučer (nedjelja) je odigrano 7. kolo.

U protekla tri kola nogometaši Rezovca nisu osvojili niti jedan bod, što ih je potisnulo u zonu ispadanja iz lige. U nedjelju je u Rezovcu gostovao Podravac iz Sopja, u kojemu je trener Mario Tolo složio jaku igračku postavu koja bi trebala garantirati odlične rezultate. Gosti su na početku jurišali na domaća vrata, ali rezovački čuvar mreže Marko Doppler bio je nesavladiv.

U 30. minuti Mihael Boroša upućuje udarac s 35 metara i ne jakim, ali preciznim udarcem vara Kristijana Dumenčića. Rezovac vodi 1:0. U drugom dijelu u nekoliko navrata domaći igrači su imali prilike za povećanje prednosti, ali je briljirao Dumenčić. Do kraja je ostalo 1:0.

Rezovac – Podravac Sopje 1:0
Igrač utakmice: Marko Doppler

Nakon dva sušna kola nogometaši Borove su upecali puni plijen na gostovanju kod Mladosti u Miljevcima. Gosti su poveli u 33. minuti zgoditkom Antuna Stupara. S dva zgoditka: prvi u 54. a u drugi 63. minuti Ivan Jugović je riješio pitanje pobjednika. U 66. minuti domaći igrač David Puača svladao je gostujućeg vratara Darija Šameca postavivši konačni rezultat 3:1 za goste.

Mladost Miljevci – Borova 1:3
Igrač utakmice: Darijo Šamec

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content