1. ŽNL Mikleuš nastavio s pobjedama, Voćin i Mladost 1930. se osladili bodovima na gostovanjima

Na terenima županijskih prvoligaša jučer (nedjelja) je odigrano 7. kolo.

Nakon gostujuće pobjede u Sopju, nogometaši Mikleuša su na svom travnjaku s laganih 3:0 svladali Gradinu. Prvi zgoditak postigao je Ivo Dujmić iz kaznenog udarca u 24. minuti. Isti igrač je u 60. minuti povećao na 2:0, a konačni rezultat je postavio Goroslav Rukavina svojim pogotkom u 65. minuti.

Mikleuš – Gradina 3:0
Igrač utakmice: Ivo Dujmić

Na svom terenu u Četekovcu, u susjedskom derbiju Dinamo je poveo u ogledu s Voćinom u 13. minuti zgoditkom svog ovosezonskog najboljeg strijelca Mateja Dorinke. U 36. minuti na 1:1 poravnao je Karlo Volf. Isti igrač je u 56. minuti doveo goste u prednost 2:1. Gostujuću pobjedu je potvrdio Nikola Jozić u 68. minuti.

Dinamo Četekovac – Voćin 1:3
Igrač utakmice: Karlo Volf

U borbi za bodove, koji su osiguravali priključak sa sredinom tablice, Mladost 1930. iz Čađavice pobijedila je na gostovanju Slavoniju u Sladojevcima 3:1. Gosti su poveli u 44. minuti pogotkom Roberta Šomođija. U 50. minuti se prelomila utakmica. Antonio Martinčević povećava gostujuću prednost na 2:0, a domaći igrač Antonio Radonjić zbog crvenog kartona mora napustiti igru. Minutu kasnije gosti vode 3:0, drugim zgoditkom Roberta Šomođija. Četiri minute kasnije na 3:1 smanjio je Mateo Jerešić. Dario Najcer je u 71. minuti postavio konačni rezultat 4:1.

Slavonija Sladojevci – Mladost 1930. Čađavica 1:4
Igrač utakmice: Robert Šomođi

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content