U 8. kolu 1. ŽNL super derbi vodećih momčadi u Zdencima: Domaća Sloga dočekuje lidera iz Gornjeg Bazja

Sva pažnja zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu s područja Virovitičko–podravske županije u nedjelju, 27. rujna u 16:30 bit će usmjerena prema Zdencima, gdje se igra derbi za prvo mjesto u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Prije sedam dana Sloga iz Zdenaca je pobjedom u Bušetini skinula s trona Graničar Bušetinu, što je omogućilo Bratstvu iz Gornjeg Bazja, da postane novi lider. U nedjeljnom 8. kolu drugoplasirana Sloga dočekuje vodeće Bratstvo. Pobjedom bi Sloga izbila na prvu poziciju, dok bi gosti svojim uspjehom ostali vodeći. Remi bi najviše odgovarao ostalim konkurentima za naslov.

Naravno i ostali susreti imaju svoju težinu i draž.

U Sopju domaći Podravac i Graničar Bušetina će se pokušati pobjedom iskupiti za neplanirane poraze u prošlom kolu.

Mladost na svom terenu u Čačincima bi pobjedom nad Voćinom mogla izbiti na sam vrh. Gosti iz Voćina, koji igraju sve bolje, također imaju svoju računicu za osvajanje bodova.

U gradinskom ogledu između domaće momčadi i Rezovca pobjednik bi se s tri nova boda učvrstio u sredini tablice.

Slavoniji iz Sladojevaca svaki bod je bitan, ali će na gostovanju u Borovi teško moći računati na iznenađenje.

Mladost 1930. na svom travnjaku u Čađavici je favorit, ali to ne znači da će Dinamo iz Četekovca doputovati bez nade u osvajanje bodova koji će mu osigurati bijeg sa začelja.

Omladinac još čeka prvu domaću pobjedu na svom terenu u Koriji, dok će gostujuća Mladost iz Miljevaca željeti pokazati, da je domaći poraz u prošlom kolu od Borove bio slučajnost.

U Ćeralijama domaćini uvijek idu na pobjedu, a gosti iz Mikleuša su pokazali da imaju momčad za gornji dio tablice. Bit će neizvjesno do samog kraja susreta.

Sve utakmice počinju u 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content