2. ŽNL Ovog vikenda derbi kola skupine Zapad u Turanovcu: S novim trenerom Rebićem domaćin dočekuje Podgorje

Ovog vikenda županijski nogometni drugoligaši nastavljaju s natjecanjem. U 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad igraju se susreti 3. kola.

U subotu, 12. rujna u 17 sati u Rušanima se igra zanimljiva utakmica između domaćeg Napretka i Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Domaća momčad će pokušati biti bolja od favoriziranog gosta.

U Lukaču igraju dvije ekipe, koje do sada nisu osvojile niti jedan bod, a to su domaći Lukač 05 i Croatia iz Grabrovnice. Pobjednik bi napravio veliki korak u bijegu s dna tablice.

U skupini Istok, gdje se igraju utakmice 2. kola, jedna utakmica trebala se igrati u subotu, 12. rujna u 17 sati. U Novoj Šarovci domaći Standard trebao je ugostiti Dinamo iz Josipova, ali je susret odgođen u posljednji trenutak.

Sve ostale utakmice u 2. županijskim nogometnim ligama igraju se u nedjelju, 13. rujna u 17 sati.

U skupini Zapad najzanimljivije bi trebalo biti u Turanovcu, gdje igraju dvije dosad neporažene ekipe, domaći Turanovac i Podgorje.

Milanovački Sokol gostuje u Kladarama, kod istoimenog domaćina, koji još nije doživio slast osvajanja bodova. Gosti iz Milanovca stižu s maksimalnih šest bodova na svom kontu.

Sveti Đurađ je favorit na svom terenu u ogledu s Dravom iz Terezinog Polja, dok bi u Kapeli Dvoru moglo biti neizvjesno u utakmici između domaćeg Dinama i Mladosti iz Vukosavljevice.

U skupini Istok Zrinski je u Novoj Bukovici domaćin DOŠK- u iz Dolaca. Crnac ugošćuje Plave iz Jugovog Polja, a Munja u Velikom Rastovcu Mladost iz Bakića.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)