3. HNL SJEVER Papuku stiže Podravac iz Virja, Mađarić poziva navijače: Za dodatni motiv treba nam iskrena podrška s tribina

Treće prvenstveno kolo 3. HNL Sjever nogometašima orahovačkog Papuka donosi okršaj sa starim poznanikom, momčadi Podravca iz Virja.

Papuk je u dobrom tonusu, momčad Stjepana Mađarića pokazuje odličan nogomet, što je dokazano i remijem u Cvetkovcu u prošlom kolu. Iako je Podravac zabilježio dva poraza u uvodna dva kola, strateg Papuka je oprezan.

-Nameću nam nekakvu ulogu favorita u ovoj utakmici, no najveće mjerilo je uvijek teren. Nogomet je nepredvidiv, nikada ne znaš kako ti se utakmica može okrenuti. Ono što mogu obećati je da ćemo dati sve od sebe i da nas zanima samo pobjeda, bodove kod kuće jednostavno ne smijemo prosipati. Najvažnije je da smo kompletni, nema ozlijeđenih i kartoniranih, svi su spremni za ovu utakmicu koja nam pobjedom donosi potreban mir za nastavak prvenstva – kaže trener Papuka Stjepan Mađarić te se posebno obraća publici:

-Nama je podrška publike jako važna i zato ih pozivam da dođu u što većem broju i budu uz nas jer ih sigurno nećemo razočarati. Ovi dečki su pokazali da mogu puno i jedna iskrena podrška s tribina dat će im još veći motiv da uzmemo ova važna tri boda – zaključio je Mađarić.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content