4. LIGA BJ-KC-VT Kirin najbolji u porazu desetkovanog Suhopolja na gostovanju u Predavcu

U posljednjem susretu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica- Virovitica momčad Suhopolja gostovala je kod Dinama u Predavcu.

Trener Suhopolja Tomislav Filipović i dalje ima problema sa sastavljanjem momčadi zbog ozljeda. Najbolji domaći napadač Josip Gegić u prvom dijelu iskoristio je dvije pogreške domaće obrane i doveo Dinamo u prednost od 2:0. Prvi zgoditak postigao je 11. minuti, a drugi u 33. minuti.

Na samom kraju prvog dijela dosuđen je kazneni udarac za Suhopolje. Loptu je uzeo Deni Kucljak, ali je domaći vratar Marko Taritaš obranio njegov udarac.

U drugom dijelu igrači Suhopolja kreću na sve ili ništa, propuštaju nekoliko lijepih prilika za zgoditke u kojima su bili Toni Hudoletnjak, Renato Jularić, Igor Prajo i Enio Kirin. Konačno, petnaest minuta prije kraja Luka Čubelić svojim zgoditkom smanjuje rezultat na 2:1.

U 88. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaću momčad, koji je Josip Gegić materijalizirao u konačnih 3:1.

– Brojni kadrovski problemi nisu nam bili prepreka za dobru igru. Domaći su svoje prilike iskoristili, a mi nismo, pa su došli do zaslužene pobjede. Pred nama su novi susreti i nove prilike za osvajanje bodova – nakon utakmice zaključio je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Dinamo Predavac – Suhopolje 3:1
Najbolji u suhopoljskim redovima: Enio Kirin

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija,

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content