4. LIGA BJ-KC-VT Pitomačani upisali drugi uzastopni poraz: Prlić “smjestio” krasan volej, Kurjančić zabio bivšem klubu, a Plavšić pocrvenio

Nakon gostujućeg poraza u Čazmi, nogometaši Pitomače imali su dva tjedna pauze kako bi se pripremili za novo gostovanje.

Njihov domaćin Garić je u prva dva kola doživio dva poraza i treća utakmica bez bodova prikovala bi momčad iz Garešnice na samo dno tablice. Već u 7. minuti Filip Kožuhar koristi pogrešku gostujućih igrača i dovodi Garić u prednost 1:0.

U 15. minuti Milan Prlić odlično koristi ubačaj iz kuta i volej udarcem s tridesetak metara postiže eurogol poravnavši rezultat na 1:1. Slavlje u pitomačkim redovima vrlo brzo je stišao Virovitičanin u momčadi Garića Mihael Kurjančić, koji u 19. minuti dovodi Garić ponovno u prednost 2:1.

Na početku drugog dijela u 51. minuti Filip Kožuhar svojim drugim zgoditkom postavlja konačni rezultat 3:1.

Dodatnu glavobolju trener Pitomače je imao u 78. minuti. Nakon prekršaja domaćeg igrača Vedrana Rijetkovića na Nikoli Plavšiću, Plavšić je nesportski reagirao zbog čega je zaradio crveni karton.

– Opet smo loše ušli u utakmicu. Domaća momčad je iskoristila naše greške i došla do zaslužene pobjede – rezigniran je bio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Garić Garešnica – Pitomača 3:1
Najbolji u pitomačkim redovima: Milan Prlić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content